Sposób przygotowania:
Twaróg z kiełkami rzodkiewki
Do miski dajemy twaróg i rozdrabniamy go widelcem. Następnie wlewamy śmietanę.
Dodajemy obranego i drobno pokrojonego ogórka.
Kiełki rzodkiewki drobno kroimy i dorzucamy do sera.
Szczypiorek myjemy i również drobno kroimy, dorzucamy do miski.
Na koniec dodajemy obranego ze skórki i pokrojonego w kosteczkę pomidora.
Przyprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.
Wiosenny serek jest już gotowy do podania.
Dodajemy obranego i drobno pokrojonego ogórka.
Kiełki rzodkiewki drobno kroimy i dorzucamy do sera.
Szczypiorek myjemy i również drobno kroimy, dorzucamy do miski.
Na koniec dodajemy obranego ze skórki i pokrojonego w kosteczkę pomidora.
Przyprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.
Wiosenny serek jest już gotowy do podania.