Sposób przygotowania:
Twarożek rzodkiewkowy na tostach
Twarożek rozgniatamy widelcem. Rzodkiewki myjemy, usuwamy liści i kroimy w kostkę. Rzodkiewki dodajemy do sera, dolewamy kefir i mieszamy dokładnie. Doprawiamy całość solą, pieprzem i papryką. Chleb tostowy opiekamy w tosterze, wyciągamy i jeszcze ciepłe smarujemy masłem. Na każdego tosta nakładamy łyżkę serka z rzodkiewkami.
![Twarożek rzodkiewkowy na tostach Twarożek rzodkiewkowy na tostach](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-rzodkiewkowy-na-tostach-272954.jpg)
![Twarożek rzodkiewkowy na tostach Twarożek rzodkiewkowy na tostach](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-rzodkiewkowy-na-tostach-272955.jpg)
![Twarożek rzodkiewkowy na tostach Twarożek rzodkiewkowy na tostach](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-rzodkiewkowy-na-tostach-272956.jpg)
![Twarożek rzodkiewkowy na tostach Twarożek rzodkiewkowy na tostach](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-rzodkiewkowy-na-tostach-272957.jpg)