Sposób przygotowania:
Twarożek z miodem i begoniami
Twaróg najlepiej półtłusty dobrze rozgnieść łyżką, widelcem, lub przetrzeć przez sitko.
My wolimy jak ma niewielkie grudki i nie jest tak bardzo papkowaty.
Begonie, szczególnie jak nie jesteśmy pewni pochodzenia, przelewamy gorącą wodą.
Twaróg mieszamy z cukrem i miodem, po wymieszaniu dodajemy jogurt i kawałki begonii.
Dokładnie mieszamy, formujemy kopczyki. Podajemy z jadalnymi kwiatami, malinami, borówkami, możemy polać jeszcze miodem.
My wolimy jak ma niewielkie grudki i nie jest tak bardzo papkowaty.
Begonie, szczególnie jak nie jesteśmy pewni pochodzenia, przelewamy gorącą wodą.
Twaróg mieszamy z cukrem i miodem, po wymieszaniu dodajemy jogurt i kawałki begonii.
Dokładnie mieszamy, formujemy kopczyki. Podajemy z jadalnymi kwiatami, malinami, borówkami, możemy polać jeszcze miodem.