Sposób przygotowania:
Wafle o smaku pomarańczy
Mleko margarynę i cukier wkładamy do rondelka i gotujemy aż się składniki połączą. Następnie wsypujemy galaretki pomarańczowe i mieszamy do całkowitego rozpuszczenia. Zostawiamy do wystygnięcia, gdy masa zacznie się lekko wiązać szybko przekładamy wafle. Z tej porcji przełożymy około 4-5 sztuk wafli. Dociskamy czymś mocniejszym np deską.
Robimy polewę: Margarynę, wodę i kakao połączyć i gotować na wolnym ogniu energicznie by rozbić grudki, gotową masą czekoladową smarujemy wierzch pomarańczowych wafli. Dekorujemy białymi wiórkami kokosowymi.
Robimy polewę: Margarynę, wodę i kakao połączyć i gotować na wolnym ogniu energicznie by rozbić grudki, gotową masą czekoladową smarujemy wierzch pomarańczowych wafli. Dekorujemy białymi wiórkami kokosowymi.