Sposób przygotowania:
Wielkanocne cannelloni
Obrane jajka za pomocą siatki pokroić w kostkę ( można użyć normalnie noża ).
Do jajek wsypać posiekaną natkę i dodać wasabi, majonez oraz sól i pieprz, wymieszać łącząc składniki.
Na desce lub talerzu położyć plaster sera, polędwicy ( w razie potrzeby dociąć ) i potem rozsmarować masę jajeczną i ułożyć na jednym brzegu kawałek kabanosa.
Zwinąć roladkę tworząc cannelloni.
Tak samo przygotować resztę cannelloni.
Takie cannelloni można przechowywać do dwóch dni w lodówce.
Do jajek wsypać posiekaną natkę i dodać wasabi, majonez oraz sól i pieprz, wymieszać łącząc składniki.
Na desce lub talerzu położyć plaster sera, polędwicy ( w razie potrzeby dociąć ) i potem rozsmarować masę jajeczną i ułożyć na jednym brzegu kawałek kabanosa.
Zwinąć roladkę tworząc cannelloni.
Tak samo przygotować resztę cannelloni.
Takie cannelloni można przechowywać do dwóch dni w lodówce.