Sposób przygotowania:
Z mięsem i sosem ziołowym
Fileta z kurczaka umyj, osusz, smaż 8 min. na oleju. Oprósz przyprawami. Sałatę porwij na kawałki.
Truskawki umyj, usuń szypułki, pokrój w ćwiartki. Ogórka umyj i potnij na cienkie plasterki.
Przygotowane składniki wymieszaj w salaterce.Do jogurtu dodaj sok z cytryny, posiekaną zieleninę sól. Polej sałatę i wymieszaj. Na wierzchu ułóż pokrojone w plastry filety z kurczaka.
Truskawki umyj, usuń szypułki, pokrój w ćwiartki. Ogórka umyj i potnij na cienkie plasterki.
Przygotowane składniki wymieszaj w salaterce.Do jogurtu dodaj sok z cytryny, posiekaną zieleninę sól. Polej sałatę i wymieszaj. Na wierzchu ułóż pokrojone w plastry filety z kurczaka.