Sposób przygotowania:
Zapiekanka z Zielonej Fasoli
Wymieszać zupę, mleko i przyprawy w naczyniu do pieczenia. Następnie delikatnie wmieszać odcedzoną fasolę i 2/3 szklanki cebuli smażonej po francusku. Pieczemy w temp. 175 - 180 C około 25 do 30 minut. Następnie wyłożyć resztę cebuli na wierzch wokół brzegu naczynia i zapiec ok. 5 minut aż cebula na wierzchu dojdzie na złoty kolor.
Uwaga - smażona cebula lub smażona cebula po francusku to nic innego jak drobno pokrojona cebula obtoczona w posolonej mące i usmażona - tutaj można ją kupić w mniejszych lub większych opakowaniach.
Uwaga - smażona cebula lub smażona cebula po francusku to nic innego jak drobno pokrojona cebula obtoczona w posolonej mące i usmażona - tutaj można ją kupić w mniejszych lub większych opakowaniach.