Sposób przygotowania:
Żeberko z grilla
Żeberko pokroić na kawałki, obsmażyć a następnie dusić do miękkości z dodatkiem przypraw.
Gdy już jest miękkie przełożyć do pojemnika i polać go przygotowaną marynatą.
Mięsko w marynacie powinno stać 24 godziny.
Grillować na ruszcie bądź na tacce.
Mięso na ruszt idzie prawie miękkie, ale dzięki temu nie trzeba długo na niego czekać - wystarczy w zależności od upodobań bądź tylko podgrzać i pozwolić aby przeszło zapachem grillowanego mięsa bądź ciut więcej go przypiec.
Gdy już jest miękkie przełożyć do pojemnika i polać go przygotowaną marynatą.
Mięsko w marynacie powinno stać 24 godziny.
Grillować na ruszcie bądź na tacce.
Mięso na ruszt idzie prawie miękkie, ale dzięki temu nie trzeba długo na niego czekać - wystarczy w zależności od upodobań bądź tylko podgrzać i pozwolić aby przeszło zapachem grillowanego mięsa bądź ciut więcej go przypiec.