Sposób przygotowania:
Zielona pasta kanapkowa
Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek, posiekać i wrzucić do miski. Dodać majonez, wymieszać. Awokado przekroić na pół, usunąć pestkę. Łyżka wybrać miąższ ze skórki, posiekać. Dodać do jajek.
Groszek osączyć, 2 łyżki odłożyć do dekoracji, resztę wrzucić do miski. Dodać jęczmień.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem, wsypać koperek. Wstawić do lodówki na godzinę.
Pastę przełożyć do miseczki, posypać groszkiem i/lub koperkiem. Podawać z domowym pieczywem.
Groszek osączyć, 2 łyżki odłożyć do dekoracji, resztę wrzucić do miski. Dodać jęczmień.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić solą i pieprzem, wsypać koperek. Wstawić do lodówki na godzinę.
Pastę przełożyć do miseczki, posypać groszkiem i/lub koperkiem. Podawać z domowym pieczywem.