KRISTOFE

KRISTOFE

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 336]

Zielone ruloniki z łososia.

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Dieta light, dla wszystkich, zielenina i zdrowa ryba w delikatnej przystawce, zaskocz swoich znajomych.

Zielone ruloniki z łososia.

Składniki:

Zielone ruloniki z łososia.

 

  • 100 gram smażonego łososia,
  • 2 papiery ryżowe,
  • rukola,
  • 3 duże łyżki serka philadelphia light,
  • cienkie paski pomidora,
  • grzanki,
  • sól, pieprz do smaku,
  • sos sojowy do smaku,

 

Sposób przygotowania:

Zielone ruloniki z łososia.
Papier ryżowy delikatnie zwilżamy wodą, odczekujemy chwilę aby był gotowy do formowania, układamy na środkową część kolejno, serek, rukolę, pomidora, smażonego łososia, wszystko zwijamy tak jak sajgonki. Talerz dekorujemy zieleniną, grzankami i układamy jedną rolkę w całości a drugą pokrojoną na paski, doprawiamy pieprzem, solą i sosem sojowym . SMACZNEGO.

Tagi:

sosy