Sposób przygotowania:
Zielone, wytrawne gofry bezglutenowe
Jajka wbić do miski, ubijać dosypując stopniowo sól. Do ubitych na bardzo gestą pianę jajek wsypać proszek z trawy, wymieszać. Nastepnie wlać mleko i dosypać mąkę. Wszystko razem zmiksować jeszcze raz, na końcu dodać olej z avocado. Zmiksować raz jeszcze.
Włączyć gofrownicę, na rozgrzaną wlewać partiami zielone ciasto i piec po kilka minut gofry.
Upieczone gofry są mięciutkie w środku, lekko chrupiące na zewnatrz.
Gofry są bardzo dobre z dodatkami, takimi jak serek, pasta z ciecierzycy, wędlina, itp.
Włączyć gofrownicę, na rozgrzaną wlewać partiami zielone ciasto i piec po kilka minut gofry.
Upieczone gofry są mięciutkie w środku, lekko chrupiące na zewnatrz.
Gofry są bardzo dobre z dodatkami, takimi jak serek, pasta z ciecierzycy, wędlina, itp.
SylaUla
Netka
Dziękuję i polecam :)
muszelka
Netka
Dziękuję i życzę smacznego :)