Sposób przygotowania:
Pizzowe gofry dla każdego
Rozwałkuj porcję ciasta, tak, aby była mniej więcej wielkości gofra.
Gofrownice posmaruj oliwą i rozgrzej, a następnie umieść w niej rozwałkowane ciasto. Piecz 2 ½ - 3 minuty aż gofr będzie złotawy.
Otwórz gofrownice, ciasto posmaruj sosem marinara i dodaj resztę składników w proporcjach do smaku. Zamknij gofrownice i zapiecz.
Podawaj ciepłe. Smacznego!
Przepis z Polsat Food Network
Gofrownice posmaruj oliwą i rozgrzej, a następnie umieść w niej rozwałkowane ciasto. Piecz 2 ½ - 3 minuty aż gofr będzie złotawy.
Otwórz gofrownice, ciasto posmaruj sosem marinara i dodaj resztę składników w proporcjach do smaku. Zamknij gofrownice i zapiecz.
Podawaj ciepłe. Smacznego!
Przepis z Polsat Food Network