Sposób przygotowania:
Zielony koktajl odżywczy
Jarmuż myjemy, osuszamy, rwiemy listki na mniejsze kawałki, usuwamy twarde elementy.
Kiwi i banany obieramy. Owoce kroimy ma kawałki.
Do blendera kielichowego wlewamy kefir, wrzucamy kawałki owoców, jarmuż, dodajemy masło orzechowe. Blendujemy. Próbujemy - jeśli koktajl jest za mało słodki, dodajemy trochę cukru i blendujemy ponownie. Rozlewamy do szklanek i serwujemy.
Kiwi i banany obieramy. Owoce kroimy ma kawałki.
Do blendera kielichowego wlewamy kefir, wrzucamy kawałki owoców, jarmuż, dodajemy masło orzechowe. Blendujemy. Próbujemy - jeśli koktajl jest za mało słodki, dodajemy trochę cukru i blendujemy ponownie. Rozlewamy do szklanek i serwujemy.