Sposób przygotowania:
Zielony koktajl w wersji wzbogaconej
Szpinak myjemy i osuszamy.
Pomarańczę i cytrynę parzymy, kiwi, banana i awokado myjemy. Owoce obieramy. Pomarańcze kroimy na cząstki, wycinamy białe błonki. Awokado pozbawiamy skórki np. podważając ją łyżką, miąższ kroimy na kawałki. Kiwi i banana kroimy na kawałki.
Sok jabłkowy wlewamy do blendera kielichowego, dodajemy sok z cytryny, banana, kiwi, awokado i pomarańcze oraz szpinak. Blendujemy.
Gotowe!
Pomarańczę i cytrynę parzymy, kiwi, banana i awokado myjemy. Owoce obieramy. Pomarańcze kroimy na cząstki, wycinamy białe błonki. Awokado pozbawiamy skórki np. podważając ją łyżką, miąższ kroimy na kawałki. Kiwi i banana kroimy na kawałki.
Sok jabłkowy wlewamy do blendera kielichowego, dodajemy sok z cytryny, banana, kiwi, awokado i pomarańcze oraz szpinak. Blendujemy.
Gotowe!