Sposób przygotowania:
Zielony koktajl warzywno - owocowy
Banan i kiwi obieramy ze skórki i kroimy na kawałki. Pomarańczę myjemy, obieramy ze skórki i dzielimy na cząstki.
Łodygę selera naciowego płuczemy pod bieżącą wodą a następnie kroimy w mniejsze kawałki.
Do kielicha blendera włożyć oczyszczoną roszponkę oraz jarmuż , dodać seler naciowy oraz przygotowane owoce.
Wszystko zmiksować aż powstanie gładki jednolity koktajl. Na koniec dodać szklankę wody niegazowanej i wymieszać.
Podawać zaraz po przygotowaniu z dodatkiem kostek lodu.
Udekorować listami selera naciowego.
Łodygę selera naciowego płuczemy pod bieżącą wodą a następnie kroimy w mniejsze kawałki.
Do kielicha blendera włożyć oczyszczoną roszponkę oraz jarmuż , dodać seler naciowy oraz przygotowane owoce.
Wszystko zmiksować aż powstanie gładki jednolity koktajl. Na koniec dodać szklankę wody niegazowanej i wymieszać.
Podawać zaraz po przygotowaniu z dodatkiem kostek lodu.
Udekorować listami selera naciowego.
gusia1000