Ania321

Ania321

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1190]

Zielony koktajl z awokado, jarmużu i kiwi

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszny i zdrowy na bazie mleka, z dodatkiem bardzo wartościowego jarmużu. Prawdziwa bomba witaminowa.

Zielony koktajl z awokado, jarmużu i kiwi Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Zielony koktajl z awokado, jarmużu i kiwi

 

Sposób przygotowania:

Zielony koktajl z awokado, jarmużu i kiwi
Jarmuż myjemy i osuszamy, odrywamy zdrewniałe łodygi. Awokado oraz kiwi obieramy i kroimy na kawałki. Wrzucamy wszystkie składniki do kielicha blendera i zalewamy je mocno schłodzonym mlekiem. Dodajemy miód i blendujemy całość do momentu, aż składniki połączą się w jednolity koktajl.

Podajemy od razu po przygotowaniu.
Zielony koktajl z awokado, jarmużu i kiwi
Jarmuż myjemy i osuszamy, odrywamy zdrewniałe łodygi. Awokado oraz kiwi obieramy i kroimy na kawałki.
Zielony koktajl z awokado, jarmużu i kiwi
Gotowy koktajl przelewamy do szklanek i dekorujemy świeżym jarmużem.