Dlaczego?

Dlaczego?

Kuchcik
[Przepisów: 1]

Zielony krem z brokułów na wiosenny talerz

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
  • KALORIE: 1100
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Gotujemy skrzydełka kurczaka w wodzie.Dodajemy warzywa, oraz przyprawy. Wyciągamy kurczaka i używamy miksera w celu uzyskania dość gęstego kremu. Polać śmietanką i dosypać kulek po wcześniejszym wylaniu zupy do miseczek. Smacznego!

Zielony krem z brokułów na wiosenny talerz

Składniki:

Zielony krem z brokułów na wiosenny talerz

 

 

Sposób przygotowania:

Zielony krem z brokułów na wiosenny talerz
Gotujemy skrzydełka kurczaka w wodzie.Dodajemy warzywa, oraz przyprawy. Warzywka muszą zmięknąć. Wyciągamy kurczaka i używamy miksera w celu uzyskania dość gęstego kremu. Polać śmietanką i dosypać kulek po wcześniejszym wylaniu zupy do miseczek. Można też udekorować koperkiem, pietruszką, lub szczypiorkiem. Smacznego!