Sposób przygotowania:
Ziemniaczki pieczone na grillu
Ziemniaki wcześniej należy ugotować (więcej do obiadu naszykowałam, a potem jak były już miękawe, wyjęłam i po ostudzeniu pokroiłam w plastry:)
Zioła połączyć ze sobą, wlać ok. 3-4 łyż. oliwy, wymieszać:)
Tak przygotowanym sosikiem polewać pokrojone talarki ziemniaczane (ok. 1 łyż. na 1 ziemniaczka)
No i na grilla z tym!:D
Położyłam na sreberku, ale cosik nie chciały mi się tak szybko podpiekać, więc przełożyłam bezpośrednio na ruszt i szło o wiele szybciej;D Jakby nie było folia aluminiowa izoluje ciepełko:)
Zioła połączyć ze sobą, wlać ok. 3-4 łyż. oliwy, wymieszać:)
Tak przygotowanym sosikiem polewać pokrojone talarki ziemniaczane (ok. 1 łyż. na 1 ziemniaczka)
No i na grilla z tym!:D
Położyłam na sreberku, ale cosik nie chciały mi się tak szybko podpiekać, więc przełożyłam bezpośrednio na ruszt i szło o wiele szybciej;D Jakby nie było folia aluminiowa izoluje ciepełko:)