Agnieszka 250897

Agnieszka 250897

Szef Kuchni
[Przepisów: 116]

zig -zap

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

mniam smaczne te ciasto!!!!!!!!!

zig -zap

Składniki:

zig -zap

 

  • 1 szklanka mąki i cukru
  • 6 jajek
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • masa:
  • puszka niesłodzonego mleka skondensowanego
  • 3 kolorowe galaretki

Sposób przygotowania:

zig -zap
białka ubij dodaj cukier żółtka mąkę i proszek do pieczenia,wymieszaj.ciasto wylej naa blachę ,piecz ok.30 min. w temp.180C. masa: każdą galaretkę rozpuść w szklance wody.mleko ubijaj ,aż dwukrotnie zwiękrzy obiętość.po 1/3 kremu dodawaj do każdeej galaretki,wymieszaj.masy wylewaj na biszkopt.schłódź.

Tagi:

jajko jajka