Sposób przygotowania:
Zrazy drobiowe z farszem brokułowym
Brokuł myjemy i gotujemy. Polecam gotowanie na parze. Gdy brokuł będzie miękki rozdrabniamy go widelcem i przyprawiamy czubrycą zieloną i solą. Filety myjemy i delikatnie rozbijamy. Przyprawiamy czubrycą, kolendrą, solą i pieprzem. Na brzegu mięsa układamy farsz brokułowy. Zawijamy ostrożnie, związujemy nitką lub spinamy wykałaczką. Smażymy na oleju ok. 15 – 20 min. Podajemy z ziemniakami.
![Zrazy drobiowe z farszem brokułowym Zrazy drobiowe z farszem brokułowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zrazy-drobiowe-z-farszem-brokulowym-85766.jpg)
![Zrazy drobiowe z farszem brokułowym Zrazy drobiowe z farszem brokułowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zrazy-drobiowe-z-farszem-brokulowym-85767.jpg)
![Zrazy drobiowe z farszem brokułowym Zrazy drobiowe z farszem brokułowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zrazy-drobiowe-z-farszem-brokulowym-85768.jpg)
![Zrazy drobiowe z farszem brokułowym Zrazy drobiowe z farszem brokułowym](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zrazy-drobiowe-z-farszem-brokulowym-85769.jpg)
dża
darmiona
evita0007
A.B.