Zupa czosnkowa z wkładką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zachecam do spróbowania.....

Zupa czosnkowa z wkładką

Składniki:

Zupa czosnkowa z wkładką

 

  • 20 dkg chuda wołowina,
  • 1 litr woda,
  • do smaku czosnek,
  • 1 kostka bulion warzywny,
  • 1 kostka bulion wołowy,
  • 1 łyżeczka suszony czosnek,
  • do smaku przyprawa do zup KUCHAREK,
  • do smaku pieprz czarny mielony Prymat

 

Sposób przygotowania:

Zupa czosnkowa z wkładką
W garnuszku zagotować wodę.Do wrzącej wody wrzucić obmytą wołowinę podzieloną na 2 kawałki, gotowac tak długo az mieso stanie sie miękkie. Pod koniec gotowania dodać ,kostki bulionowe i obrany, pokrojony w plasterki czosnek.Gotować 3 minuty.Przyprawić przyprawami do smaku. Przed podaniem posypać suszonym czosnkiem .