Sposób przygotowania:
zupa królewska
Mięso przygotować jak na kotlety , formować małe pulpeciki i ugotować w wodzie.
Pieczarki obrać pokroić w pół plasterki obgotować . Następnie przełożyć do pulpetów,dodać
mrożone warzywa i wszystko razem gotować.Gdy wszystko będzie już miękkie dodajemy
zupy rozmieszane według zaleceń na opakowaniu.Doprawiamy do smaku solą, pieprzem
na końcu dodajemy 2 serki , mieszamy. Wszystko jeszcze chwilę razem gotujemy.
Z podanych składników wychodzi dosyć duża porcja starczająca z powodzeniem dla
10-12 osób.Jest to zupa dosyć gęsta i kaloryczna.
Pieczarki obrać pokroić w pół plasterki obgotować . Następnie przełożyć do pulpetów,dodać
mrożone warzywa i wszystko razem gotować.Gdy wszystko będzie już miękkie dodajemy
zupy rozmieszane według zaleceń na opakowaniu.Doprawiamy do smaku solą, pieprzem
na końcu dodajemy 2 serki , mieszamy. Wszystko jeszcze chwilę razem gotujemy.
Z podanych składników wychodzi dosyć duża porcja starczająca z powodzeniem dla
10-12 osób.Jest to zupa dosyć gęsta i kaloryczna.