Sposób przygotowania:
Zupa owocowa z truskawek
Truskawki umyć. Następnie odszypułkować. Pozostawić 6 truskawek do dekoracji.
Jogurt oraz śmietankę mocno schłodzić w lodówce .Do wysokiego naczynia włożyć truskawki i zmiksować . Następnie dodać schłodzoną śmietankę, jogurt, cukier waniliowy i ponownie zmiksować wszystkie składniki.
Zupę wlać na talerze, udekorować truskawką, na środek talerza wsypać łyżkę wiórek kokosowych.
Jogurt oraz śmietankę mocno schłodzić w lodówce .Do wysokiego naczynia włożyć truskawki i zmiksować . Następnie dodać schłodzoną śmietankę, jogurt, cukier waniliowy i ponownie zmiksować wszystkie składniki.
Zupę wlać na talerze, udekorować truskawką, na środek talerza wsypać łyżkę wiórek kokosowych.