Sposób przygotowania:
Zupa pomidorowa
Porcja dla 6 osób
Na jedną porcję:
Energia: 43 kcal
Tłuszcze ogółem: 2 g
Cholesterol: 0 mg
Pomidory zblanszuj i obierz. Cebulę posiekaj i podsmaż na oliwie. Do cebuli dodaj koncentrat i drobno posiekany czosnek. Do garnka wlej wodę i zagotuj ją, Pomidory drobno pokrój, wrzuć do garnka i gotuj. Dodaj podsmażoną cebulę. Gdy pomidory rozpadną się zmiksuj zupę.
Na jedną porcję:
Energia: 43 kcal
Tłuszcze ogółem: 2 g
Cholesterol: 0 mg
Pomidory zblanszuj i obierz. Cebulę posiekaj i podsmaż na oliwie. Do cebuli dodaj koncentrat i drobno posiekany czosnek. Do garnka wlej wodę i zagotuj ją, Pomidory drobno pokrój, wrzuć do garnka i gotuj. Dodaj podsmażoną cebulę. Gdy pomidory rozpadną się zmiksuj zupę.