Sposób przygotowania:
Zupa rybna z cukinią
Cukinię oczyścić, umyć, osuszyć i utrzeć na grubej tarce.
Filety z ryby opłukać zimną wodą, osuszyć, pokroić na kawałki.
Uprzednio przygotowane produkty włożyć do garnka i dolać wywaru i wina, dodać ząbek czosnku. Całość gotować pod przykryciem na niewielkim ogniu przez około 20 minut.
Koper umyć, osuszyć potrząsając, usunąć twarde części i drobno posiekać. Do zupy dodać śmietanę i podawać posypaną koprem.
Filety z ryby opłukać zimną wodą, osuszyć, pokroić na kawałki.
Uprzednio przygotowane produkty włożyć do garnka i dolać wywaru i wina, dodać ząbek czosnku. Całość gotować pod przykryciem na niewielkim ogniu przez około 20 minut.
Koper umyć, osuszyć potrząsając, usunąć twarde części i drobno posiekać. Do zupy dodać śmietanę i podawać posypaną koprem.