Marika_1961

Marika_1961

Szef Kuchni
[Przepisów: 60]

Zupa serowo-porowa

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Ta zupe miedzy innymi potrawami gotowalismy teraz na party zareczynowe

Zupa serowo-porowa

Składniki:

Zupa serowo-porowa

 

  • 2 serki topione(1 ziolowy,1 smietankowy )
  • 1 kg miesa mielonego (wieprzowe lub wolowe jak kto woli)
  • 500g pieczarek
  • 3 pory
  • 2 litry wywaru z rosolu

 

Sposób przygotowania:

Zupa serowo-porowa
Mieso mielone razem z poszatkowanymi pieczarkami podsmazyc w garnku,dodajemy pore pokrojona w polkrazki,wywar oraz serki.Gotujemy 10-15 minut.

Tagi:

mięso pory