lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Zupa z młodych warzyw -kapuściana

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Uwielbiam młodą kapustę , można z niej zrobić pyszną lekką zupę .

Zupa z młodych warzyw -kapuściana Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Zupa z młodych warzyw -kapuściana

 

Sposób przygotowania:

Zupa z młodych warzyw -kapuściana
1.Do garnka włożyłam skrzydełka, zalałam wodą. 2. Pokroiłam młode ziemniaczki w kostkę,marchew startą i seler na jarzeniówce, dodałam do zupy. 3. Dodałam przyprawy sól, pieprz, chili,listek,ziele, i kucharek do smaku pogotowałam z 30 minut. 4. Pokroiłam kapustę i dodałam do zupy pogotowałam z 15 minut i dodałam koperek pokrojony drobno. Chwila jeszcze zamieszałam i gotowa zupka
Zupa z młodych warzyw -kapuściana
Gar zupy wyszedł ale poszła w mig to co smaczne szybko znika