Sposób przygotowania:
Zupa ze smażonym jajkiem
Kapustę wypłukać, rozdzielić liście
Jajko roztrzepać w miseczce
Natłuścić wok (lub patelnię), rozgrzać, następnie wlać jajko i smażyć je, aż się zetnie
Do naczynia wrzucić liście kapusty
Odwrócić całość – tak, aby teraz to kapusta była na spodzie naczynia
Całość zalać doprawionym wcześniej bulionem i zagotować
Przed podaniem placek z jajka i kapusty podzielić, włożyć do misek, zalać bulionem i serwować gorące
Jajko roztrzepać w miseczce
Natłuścić wok (lub patelnię), rozgrzać, następnie wlać jajko i smażyć je, aż się zetnie
Do naczynia wrzucić liście kapusty
Odwrócić całość – tak, aby teraz to kapusta była na spodzie naczynia
Całość zalać doprawionym wcześniej bulionem i zagotować
Przed podaniem placek z jajka i kapusty podzielić, włożyć do misek, zalać bulionem i serwować gorące