Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna z papryką
Do miski wrzucamy serki topione i przyprawiamy je sporą ilością pieprzu. Dokładnie rozgniatamy je, jednocześnie mieszając. Do wymieszanych serków dodajemy kiełki rzodkiewki.
Paprykę myjemy i osuszamy, następnie kroimy w drobną kosteczkę i dorzucamy do miski z pastą. Całość dokładnie mieszamy.
Jajka gotujemy na twardo i ostygnięte obieramy ze skorupki. Następnie kroimy w drobną kosteczkę i dorzucamy do miski z pastą. Całość lekko mieszamy.
Gotową pastę podajemy na śniadanie lub kolację jako dodatek do pieczywa.
Paprykę myjemy i osuszamy, następnie kroimy w drobną kosteczkę i dorzucamy do miski z pastą. Całość dokładnie mieszamy.
Jajka gotujemy na twardo i ostygnięte obieramy ze skorupki. Następnie kroimy w drobną kosteczkę i dorzucamy do miski z pastą. Całość lekko mieszamy.
Gotową pastę podajemy na śniadanie lub kolację jako dodatek do pieczywa.