Sposób przygotowania:
Zwijaki z dodatkami
Na patelni podsmażyć mięso mielone. W miarę potrzeby dodać margarynę, aby się nie przypaliło. Następnie dodać do smaku kucharka, można przyprawić także pieprzem.
Na stolnicy rozwinąć ciasto francuskie. Wyłożyć na niego podsmażone (letnie) mięso mielone. Zetrzeć ser żółty. Posypać po mięsie.
Ciasto z dodatkami zwinąć w rulon. Pokroić na mniejsze kawałki. Ułożyć na brytfannie. Piec w 180 st. przez ok. 25 minut.
Spożywać ciepłe.
Na stolnicy rozwinąć ciasto francuskie. Wyłożyć na niego podsmażone (letnie) mięso mielone. Zetrzeć ser żółty. Posypać po mięsie.
Ciasto z dodatkami zwinąć w rulon. Pokroić na mniejsze kawałki. Ułożyć na brytfannie. Piec w 180 st. przez ok. 25 minut.
Spożywać ciepłe.