miedziana

miedziana

Starszy Kucharz
[Przepisów: 41]

Kolorowe koreczki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

;)

Kolorowe koreczki

Składniki:

Kolorowe koreczki

 

  • 2 paluchy maslane
  • 4 plasterki sera zoltego
  • 4 plasterki gotowanej szynki
  • marynowana papryka
  • marynowane pieczarki
  • ogorek konserwowy
  • Masa;
  • 10 dag zoltego sera
  • 3 lyzki majonezu
  • 4 zabki czosnku

 

Sposób przygotowania:

Kolorowe koreczki
masa;ser scieramy na tarce na drobnych oczkach dodajemy przecisniety czosnek i majonez i mieszamy,paluchy kroimy na plastry smaujemy masa plastry sera i szynki kroimy na kawalkiwielkosci kromek palucha na polowe kromek nakladamy ser a na reszte szynke wbijamy wykalaczki,papryke kroimy na kawalki,ogorki na centymetrowe plasterki na czesc koreczkow nabijamy papryke a na reszte ogorka i pieczarki