Sposób przygotowania:
Nadziana rzodkiewka
Rzodkiewkę, szczypiorek i bazylię dokładnie myjemy i osuszamy.
Przekrawamy rzodkiewkę zaraz przy natce, odwracamy i delikatnie odcinamy skórkę (aby rzodkiewka stała stabilnie), następnie małą łyżeczką wydrążamy środek.
Do serka dodajemy posiekany szczypiorek, bazylię i resztki z rzodkiewki, doprawiamy i mieszamy.
Przygotowanym serkiem nadziewamy wydrążone rzodkiewki.
Smacznego :)
Przekrawamy rzodkiewkę zaraz przy natce, odwracamy i delikatnie odcinamy skórkę (aby rzodkiewka stała stabilnie), następnie małą łyżeczką wydrążamy środek.
Do serka dodajemy posiekany szczypiorek, bazylię i resztki z rzodkiewki, doprawiamy i mieszamy.
Przygotowanym serkiem nadziewamy wydrążone rzodkiewki.
Smacznego :)