Sposób przygotowania:
Angielskie śniadanie
1. Na oleju i maśle podsmażyć kiełbaski, boczek, pokrojone pieczarki i pomidorki koktajlowe z octem balsamicznym na patelni grillowej
2. W tym czasie w rondelku podgrzać fasolkę, dodać kurkumy, chili, zetrzeć ser
3. Dodać odrobinę masła i na aromatyzowanej patelni zrobić jajka sadzone, posypać solą i pieprzem, startym serem
4. W tym czasie zrobić tosty na chrupko, posmarować je łyżeczką masła
5. Dodać nieco rzeżuchy na pieczarki i pomidorki
6. Podawać z ketchupem i musztardą
7. Popijać sokiem pomarańczowym i wykończyć brytyjską herbatą
2. W tym czasie w rondelku podgrzać fasolkę, dodać kurkumy, chili, zetrzeć ser
3. Dodać odrobinę masła i na aromatyzowanej patelni zrobić jajka sadzone, posypać solą i pieprzem, startym serem
4. W tym czasie zrobić tosty na chrupko, posmarować je łyżeczką masła
5. Dodać nieco rzeżuchy na pieczarki i pomidorki
6. Podawać z ketchupem i musztardą
7. Popijać sokiem pomarańczowym i wykończyć brytyjską herbatą