Sposób przygotowania:
Babeczki jogurtowe z kremem
Do miski wkładamy jogurt, olej, jajko, cukry, proszek do pieczenia i obie mąki.
Mieszamy dokładnie a następnie przekładamy do 4 silikonowych foremek na babeczki.
Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 30 minut w temperaturze 200 stopni.
Upieczone babeczki wyjmujemy z foremek i odkładamy do wystudzenia.
Miękką margarynę przez chwilę miksujemy razem z kremem czekoladowym. Krem przekładamy do szprycy i dekorujemy nim babeczki. Następnie posypujemy kolorową posypką.
Wstawiamy babeczki do lodówki aż krem stężeje.
Mieszamy dokładnie a następnie przekładamy do 4 silikonowych foremek na babeczki.
Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 30 minut w temperaturze 200 stopni.
Upieczone babeczki wyjmujemy z foremek i odkładamy do wystudzenia.
Miękką margarynę przez chwilę miksujemy razem z kremem czekoladowym. Krem przekładamy do szprycy i dekorujemy nim babeczki. Następnie posypujemy kolorową posypką.
Wstawiamy babeczki do lodówki aż krem stężeje.
SylaUla
kuchenny świat