Sposób przygotowania:
Babeczki z kajmakiem i masą orzechową
Orzechy drobniutko posiekać.Uprażyć na suchej patelni na lekko brązowy kolor.Wystudzić.
Masło utrzeć na puch z dodatkiem cukru pudru.
Następnie ucierając dodawać prażone orzechy i po parę kropli wlewać spirytus. Do każdej babeczki dajemy na spód po łyżeczce masy kajmakowej i uzupełniamy pełną łyżką masy orzechowej.
Na wierzchu każdej babeczki układamy po jednej osączonej czereśni. Posypujemy posypką owocową.
Masło utrzeć na puch z dodatkiem cukru pudru.
Następnie ucierając dodawać prażone orzechy i po parę kropli wlewać spirytus. Do każdej babeczki dajemy na spód po łyżeczce masy kajmakowej i uzupełniamy pełną łyżką masy orzechowej.
Na wierzchu każdej babeczki układamy po jednej osączonej czereśni. Posypujemy posypką owocową.