Sposób przygotowania:
Babeczki z masą orzechową
Mąkę wymieszać z cukrem i szczyptą soli,posiekać z margaryną,dodać jajko,szybko zagnieść ciasto i w torebce foliowej włożyć na 30min.do lodówki. Rodzynki umyć,osączyć.Margarynę podsmażyć z cukrem na złoty kolor i natychmiast wlać śmietanę,mieszając.Zdjąć z ognia,wsypać orzechy,wymieszać,dodać rodzynki,skórkę pomarańczową,morele oraz śliwki,wymieszać schłodzić. Oziębione ciasto cienko rozwałkować,foremki do babeczek wysmarować margaryną i oprószyć mąką.1\3ciasta odłożyć,a pozostałym wyłożyć foremki,dociskając ciasto do brzegów.Babeczki wypełnić przygotowaną masą orzechową.Z odłożonego ciasta wykroić krążki,nałożyć je na babeczki i zlepić z brzegami ciasta w foremkach,wierzch posmarować rozmąconym żółtkiem i kilkakrotnie nakłuć widelcem.Babeczki piec ok.20min.w 175"C,ostudzić,wyjąć z foremek. Czekoladę połamać i roztopić w gorącej kąpieli,polać babeczki i przybrać owocami z konfitury.