Sposób przygotowania:
Babeczkowe lilie
Mąkę przesiać, dodać żółtka, cukier oraz pokrojoną w plasterki margarynę i śmietanę. Wszystko dokładnie szybko zagnieść. Gotowe ciasto zawinąć w folię i schłodzić ok 30 min. Gotowe ciasto rozwałkować na posypanej mąką stolnicy i za pomocą babeczek wycinać kształty. Wyciętym kawałkiem wykładamy foremkę i pieczemy ok 15-20 min. w temp. 180'C. Upieczone wyciągamy z foremek i pozostawiamy do przestygnięcia. Masę kajmakową miksujemy razem ze śmietaną oraz margaryną na szybkich obrotach, aż do połączenia się składników. Gotową masę przekładamy do szprycy i napełniamy nasze babeczki. Płatkami migdałowymi dekorujemy babeczki a następnie robimy środeczek z jadalnej perełki. Gotowe babeczki schładzamy ok 15 min. Smacznego !!