Sposób przygotowania:
Babka puchowa Eli
W garnku na małym ogniu roztapiamy margarynę . Po ostudzeniu margarynę utrzeć z cukrem , po czym kolejno wbijać jajka . Do masy jajecznej dodać make ziemniaczaną i zwykłą mąkę z proszkiem do pieczenia . Delikatnie mieszamy.Pod koniec mieszania babki dolewamy oliwę i ocet.Przelewamy na blaszkę do babki i pieczemy w piekarniku ok.50 min. w temperaturze 180 stopni.
![Babka puchowa Eli Babka puchowa Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-puchowa-eli-338892.jpg)
![Babka puchowa Eli Babka puchowa Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-puchowa-eli-338893.jpg)
![Babka puchowa Eli Babka puchowa Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-puchowa-eli-338894.jpg)
![Babka puchowa Eli Babka puchowa Eli](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babka-puchowa-eli-338895.jpg)