patunia87

patunia87

Złoty Ekspert
[Przepisów: 803]

Bajgiel z szynką i szpinakiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 1
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszna alternatywa dla tradycyjnych kanapek. Bajgiel z szynką i świeżym szpinakiem. Polecam każdemu.

Bajgiel z szynką i szpinakiem

Składniki:

Bajgiel z szynką i szpinakiem

 

  • 1 bajgiel
  • 3 plastry wędliny
  • 1 Garść świeżego szpinaku
  • 2 łyżki sera żółtego tartego
  • Ketchup

Sposób przygotowania:

Bajgiel z szynką i szpinakiem
Bajgiel rozkrajam wzdłuż. Jedną połówkę smaruję ketchupem. Następnie posypuję tartym serem żółtym. Kolejno kładę plastry wędliny.

Na koniec kładę garść umytego świeżego szpinaku. Przykrywam drugą połówką.

Następnie owijam folią aluminiową lub papier śniadaniowy. Polecam każdemu.

Smacznego i na zdrowie.

Tagi:

kanapka