Sposób przygotowania:
Bananowa chmurka
Poruszyć herbatniki i wsypac do szklanek po łyżce. Banany obrać dokładnie zblendowac z sokiem z pomarańczy.
Przy pomocy worka cukierniczego nałożyć warstwę musu bananowego okolo 1.5 cm . do każdej szklanki i ułożyć pokrojonego banana.
Następnie ubić śmietankę z cukrem pudrem. Na banany nałożyć warstwę śmietanki.
Następnie banany i znowu śmietankę.
Na wierzch dać po łyżce masy kajmakowej i posypać krokantem orzechowym.
Z przepisu wyszło mi 10 szklanek deseru.
Przy pomocy worka cukierniczego nałożyć warstwę musu bananowego okolo 1.5 cm . do każdej szklanki i ułożyć pokrojonego banana.
Następnie ubić śmietankę z cukrem pudrem. Na banany nałożyć warstwę śmietanki.
Następnie banany i znowu śmietankę.
Na wierzch dać po łyżce masy kajmakowej i posypać krokantem orzechowym.
Z przepisu wyszło mi 10 szklanek deseru.