Sposób przygotowania:
Bananowe ciastka z kruszoną czekoladą i bakaliami
1. Najpierw mieszam wszystkie suche składniki.
2. Banany obieram rozdrabniam i miksuje z olejem kokosowym, pastą waniliowa i jajkami.
3. Do mokrej mikstury dodaję sucha mieszankę i mieszam. Na koniec dodaję posiekana czekoladę, żurawinę i rozdrobnione orzechy.
4. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia formuje małe ciasteczka, przygniatam na wierzchu widelcem dla ozdoby i piekę 15-20 minut w temperaturze 200 stopni.
2. Banany obieram rozdrabniam i miksuje z olejem kokosowym, pastą waniliowa i jajkami.
3. Do mokrej mikstury dodaję sucha mieszankę i mieszam. Na koniec dodaję posiekana czekoladę, żurawinę i rozdrobnione orzechy.
4. Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia formuje małe ciasteczka, przygniatam na wierzchu widelcem dla ozdoby i piekę 15-20 minut w temperaturze 200 stopni.