Sposób przygotowania:
Ciasteczka jaglano-bananowe
Aby zrobić te ciasteczka wystarczy wszystkie składniki wrzucić razem do miski i zblendować lub wrzucić do miksera i zmiksować.
Powstanie nam gęsta papka, która nie powinna spadać nam z łyżki.
Gęstość regulujemy dodawaniem wody.
Nabieramy łyżką ciasto i wykładamy w odstępach na blaszkę, wyściełaną papierem do pieczenia.
Pieczemy w 175-180 stopniach około 35 minut.
Ciasteczka ładnie się zarumienią.
Powstanie nam gęsta papka, która nie powinna spadać nam z łyżki.
Gęstość regulujemy dodawaniem wody.
Nabieramy łyżką ciasto i wykładamy w odstępach na blaszkę, wyściełaną papierem do pieczenia.
Pieczemy w 175-180 stopniach około 35 minut.
Ciasteczka ładnie się zarumienią.
Czekoladka 2