Sposób przygotowania:
Bananowo-orzechowe tosty na wyspie toffi
Urządzenie do opiekania nagzewamy.
Chleb tostowy smarujemy masłem.
Banany rozgniatamy na papkę.
Mieszamy z posiekanymi orzechami i odrobiną miodu.
Smarujemy grubo kromkę chleba , przykrywamy drugą.
Zapiekamy w urządzeniu.
Gdy tosty ładnie się przyrumienią , wyciągamy na talerz , opruszamy cukrem pudrem i polewamy sosem toffi.
Zajadamy ze smakiem!
Chleb tostowy smarujemy masłem.
Banany rozgniatamy na papkę.
Mieszamy z posiekanymi orzechami i odrobiną miodu.
Smarujemy grubo kromkę chleba , przykrywamy drugą.
Zapiekamy w urządzeniu.
Gdy tosty ładnie się przyrumienią , wyciągamy na talerz , opruszamy cukrem pudrem i polewamy sosem toffi.
Zajadamy ze smakiem!