Ostra na Słodko

Ostra na Słodko

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 409]

Bananowo-orzechowe tosty na wyspie toffi

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Szybkie , pyszne , słodkie ... w sam raz na osłodzenie poranka!

Bananowo-orzechowe tosty na wyspie toffi

Składniki:

Bananowo-orzechowe tosty na wyspie toffi

 

Sposób przygotowania:

Bananowo-orzechowe tosty na wyspie toffi
Urządzenie do opiekania nagzewamy.

Chleb tostowy smarujemy masłem.

Banany rozgniatamy na papkę.

Mieszamy z posiekanymi orzechami i odrobiną miodu.

Smarujemy grubo kromkę chleba , przykrywamy drugą.

Zapiekamy w urządzeniu.

Gdy tosty ładnie się przyrumienią , wyciągamy na talerz , opruszamy cukrem pudrem i polewamy sosem toffi.



Zajadamy ze smakiem!

Tagi:

sosy chleb tosty