Sposób przygotowania:
Bardzo chrupiąca surówka
Rzodkiew, kalarepkę oraz ogórki obrać i pokroić w drobną kostkę.
Czerwoną paprykę oczyścić z gniazda nasiennego i również pokroić w drobną kostkę. Wszystkie warzywa przełożyć do miski.
Dodać posiekaną natkę pietruszki i wymieszać. Następnie dodac jogurt i majonez i ponownie wymieszać.
Do smaku doprawic solą czosnkową lub ziołową.
Czerwoną paprykę oczyścić z gniazda nasiennego i również pokroić w drobną kostkę. Wszystkie warzywa przełożyć do miski.
Dodać posiekaną natkę pietruszki i wymieszać. Następnie dodac jogurt i majonez i ponownie wymieszać.
Do smaku doprawic solą czosnkową lub ziołową.
![Bardzo chrupiąca surówka Bardzo chrupiąca surówka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bardzo-chrupiaca-surowka-423513.jpg)
![Bardzo chrupiąca surówka Bardzo chrupiąca surówka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bardzo-chrupiaca-surowka-423516.jpg)
![Bardzo chrupiąca surówka Bardzo chrupiąca surówka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bardzo-chrupiaca-surowka-423519.jpg)
![Bardzo chrupiąca surówka Bardzo chrupiąca surówka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bardzo-chrupiaca-surowka-423525.jpg)