Sposób przygotowania:
Bardzo szybki torcik
Biszkopt: Białka ubić na sztywną pianę, podczas ubijania stopniowo dosypywać cukry. Połączyć z żółtkami. Delikatnie wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia. Piec w temp. ok. 180st.C na złoty kolor. Biszkopt ostudzić. Przekroić na pól . Krem do tortów ubić według przepisu ( wlać do zimnego mleka i miksować około 3-4 minuty na puch , dodać łyżkę masła i znów zmiksować) . Przełożyć masą blaty biszkoptowe na wierzchu ułożyć borówki i można poukładać na wierzch kawałki zastygniętej galaretki , ale nie koniecznie.
zewa
zewa
mela25
ach znów przeoczyłam proszek , już zmieniam , nie mierze tortownic wiec nie wiem ale w każdej według mnie wyjdzie . Kupię miarkę to podam . Moja jest silikonowa. Krem marki cykoria dostępny w każdym z większych marketów ja kupuje w Kauflandzie .