Sposób przygotowania:
Batoniki musli z czekoladą
Płatki owsiane mieszamy z płatkami kukurydzianymi, słonecznikiem i kokosem. Masło, miód i cukier umieszczamy w garnku i podgrzewamy aż zacznie bulgotać, gotujemy około 3-4 minut. Wsypujemy składniki suche, mieszamy aż połączą się z masą.
Masę umieszczamy na blaszce wyłożonej folią spożywczą i dociskamy dość mocno. Wstawiamy do lodówki na 1 godzinę. Po tym czasie wyjmujemy i polewamy rozpuszczoną czekoladą. Znów wstawiamy do lodówki na 1 godzinę, po czym wyjmujemy i kroimy na małe prostokąty. Przechowujemy w lodówce. Smacznego
Masę umieszczamy na blaszce wyłożonej folią spożywczą i dociskamy dość mocno. Wstawiamy do lodówki na 1 godzinę. Po tym czasie wyjmujemy i polewamy rozpuszczoną czekoladą. Znów wstawiamy do lodówki na 1 godzinę, po czym wyjmujemy i kroimy na małe prostokąty. Przechowujemy w lodówce. Smacznego