Sposób przygotowania:
Biszkopt z brzoskwinią wg Laury
Białka ubić z cukrem na sztywno i lekko wymieszać z kokosem.Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem .Piec w tem 180 stopni ok 30 minut
Krem
Odlać sok z owoców . Ugotować na soku budyń z mąką.Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i żółtkami,dodać ostudzony budyń i ucierać. Do masy dodać drobno pokrojone owoce i wymieszać.
Biszkopt kokosowy można przekroic i w środek dodać masę albo masę ułożyć na biszkopcie.Polać ciasto polewą.
Krem
Odlać sok z owoców . Ugotować na soku budyń z mąką.Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i żółtkami,dodać ostudzony budyń i ucierać. Do masy dodać drobno pokrojone owoce i wymieszać.
Biszkopt kokosowy można przekroic i w środek dodać masę albo masę ułożyć na biszkopcie.Polać ciasto polewą.