Sposób przygotowania:
Biszkopt z owocami
Białka ubij z cukrem na sztywną pianę, po chwili dodaj żółtka i olej,na koniec dosyp mąkę pszenną oraz ziemniaczaną całość delikatnie połącz.
Gotowe ciasto przelej do małej tortownicy i piecz 35 min w 170 stop. Na mleku ugotuj budyń , miękkie masło rozetrzyj z cukrem pudrem po czym zacznij stopniowo dodawać ostudzony budyń.
O studzony biszkopt przekrój, nasącz ponczem i posmaruj kremem budyniowym, gotowe ciasto udekoruj owocami.
Gotowe ciasto przelej do małej tortownicy i piecz 35 min w 170 stop. Na mleku ugotuj budyń , miękkie masło rozetrzyj z cukrem pudrem po czym zacznij stopniowo dodawać ostudzony budyń.
O studzony biszkopt przekrój, nasącz ponczem i posmaruj kremem budyniowym, gotowe ciasto udekoruj owocami.