RENATA P.

RENATA P.

Starszy Kucharz
[Przepisów: 25]

Blok 10

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Blok jest pyszny.Znika szybciej niż się go robi.

Blok 10 Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Blok 10

 

Sposób przygotowania:

Blok 10
Do garnka wrzucamy cukier, dodajemy mleko, margarynę i kakao - to zagotowujemy. Do gorącej masy dodajemy mleko w proszku-ciągle mieszając by nie było grudek. Następnie dodajemy pokruszone herbatniki i dokładnie mieszamy łyżką. Wykładamy do wąskiej blachy wyłożonej folią aluminiową i odstawiamy do schłodzenia.
Blok 10
Cukier,mleko,margaryna i kakao zagotować
Blok 10
Dodać mleko w proszku i dokładnie mieszać
Blok 10
A teraz dodajemy pokruszone herbatniki
Blok 10
Wykładamy do wąskiej blachy i schładzamy