Sposób przygotowania:
Brzoskwinie w cieście francuskim
Ciasto francuskie rozmrozić.Budyń wymieszać z 3łyżkami mleka,likierem i cukrem,resztę mleka zagotować,dodać wymieszany budyń,gotować 3min,ostudzić.Do masy budyniowej dodać twaróg,wymieszać.Brzoskwinie osączyć,żółtko oddzielić od białka.Ciasto rozwinąć,wyciąć 10 kwadratów.Na środku 5 kwadratów nałożyć łyżkę masy ciasteczko i połówkę brzoskwini,brzegi posmarować białkiem,przykryć pozostałymi kwadratami,brzegi mocno zlepić.Żółtko wymieszać ze śmietaną. lachę wyłożyć pergaminem,ułożyć na nim ciastka,wierzch każdego posmarować żółtkiem ze śmietaną,posypać płatkami migdałowymi i cukrem,odstawić na 10min.Piec około 20 min.w 200"C.